lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенСтарайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенСтарайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog 
Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: интензивно общувайте и проявявайте самодейност в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с доста потребни връзки, без да полагате особени старания. Овните- предприемачи ще намерят нови сътрудници, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от персонален темперамент. Започващите през този ден връзки имат голям капацитет. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги кавги с обичания човек. Най-вероятна причина за споровете са неприятните навици, с които те не могат или не желаят да се разделят.
Телец
Много мъчно ще Ви бъде да изберете вярната линия на държание, защото събитията през този ден ще наподобяват спорни, а да се откри причинно-следствената връзка сред тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо към момента се бави да Ви подскаже каквото и да било, и доста постоянно се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните връзки припомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще съумеят единствено най-умните и опитни представители на знака. Даже и при постоянните двойки са вероятни кардинални различия.
 
Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.
 
Рак
Днес имате мотив да посетите салон за хубост. Не е нужно да прекарате там цялата вечер, само че въпреки всичко е неотложно да извършите някоя и друга процедура за поддържане на своето обаяние. Сега е чудесно време за съществена промяна на метода на живот. Постарайте се да приключите с всички незабавни действия през първата половина на деня. Ако се държите резервирано, привечер може да приключите на практика с всички неприятни обстановки. Бъдете целеустремени и недейте да пасувате пред неприятностите. Днес са евентуални парични затруднения и загуби, както и безполезни придобивки. Посветете повече време на обичания човек.
 
Лъв
Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.
 
Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.
 
Везни
В сложен миг ще получите поддръжка от хора, които по-рано единствено са Ви подлагали на критика. Приятен сърпрайз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите проекти, за които до скоро са се изказвали неблагоприятно. Денят е доста подобаващ за унищожаване на всевъзможни фамилни различия и споразумяване на връзките с по-възрастните родственици. Романтичното въодушевление, започващо през този ден, ще докара до възникване на съществени усеща. Но събитията ще се развиват напълно не по този начин, както сте очаквали, и по тази причина се гответе за изненади.
 
Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.
 
Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 
Козирог
Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.
 
Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.
 
Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР